Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po animacích, kde se náš hlavní hrdina Tony setká s místním bossem mafie, Leonem. Ze začátku si vás do péče vezme Vincenzo Chilli. Na mapě je pod modrým V.

 

I) Portland

 

A) Vincenzo Chilli

 

1) HOME SWEET HOME

 

Objevíte se před vilou Leona Salvatora s Vincenzem. Nasedněte do auta a jeďte na určené místo. Dozvíte se, že je to vaše apartmá (safehouse), kde můžete hru ukládat (čas se po uložení posune o 6 hodin). Jděte do vašeho domu a převlečte se. Pak odvezte Vincenza do jeho domu.
Mission Passed $100

 

2) SLACKER

 

Máte vyzvednout Vincenzova dealera, budete potřebovat dvou-místné vozidlo, takže postačí i motorka. Na daném místě vyzvedněte dealera a odvezte jej do čínské čtvrti.
Mission Passed $100

 

3) DEALING REVENGE

 

Na určeném místě zabijte tři dealery.
Mission Passed $500

 

4) SNUFF

 

Navštivte Ammu-Nation a zakupte si zbraň. Pokračujte na staviště a všechny zabijte, hlavně váš cíl. Po cíli zůstane telefon, který seberte a s autem pak zajeďte do Pay’n’Spray.
Mission Passed $500

 

5) SMASH AND GRAB

 

Vezměte si čtyř-sedadlové auto a na určeném místě vyzvedněte Vincenzovy lidi. Zbavte se policajtů (Pay’n’Spray) a odvezete je zpět k Vincenzovi.
Mission Passed $1000

 

6) HOT WHEELS

 

Jeďte pro Vincenzovo auto Banshee. Bohužel se jedná o past a přepadnou vás policajti, kterým ujeďte. Auto pak doručte na dané místo, po telefonickém rozhovoru dejte auto do drtičky.
Mission Passed


B) JD O‘Toole

 

Aby s vámi spolupracoval, tak musíte mít jiné oblečení než jako Leonův člověk. Takže se převlečte u sebe doma.

 

1) BONE VOYEUR!

 

Sedněte si do JDovi dodávky a od jeho šlapek vybírejte peníze. Jezděte po ulicích a postupně je budete potkávat. U jedné uvidíte jiného pasáka, zabte ho a vemte jeho prachy. Celá mise je limitována asi čtyřmi GTA hodinami.
Mission Passed $500

 

2) DON IN 60 SECONDS

 

Nasedněte do auta s Donem a zmizte poldům. Pak jen Dona dovezte do jeho vily. Ammu-Nations má na skladě Uzi.
Mission Passed $1000

 

3) A VOLATILE SITUATION

 

Jeďte ke kasínu, po rozhovoru zlikvidujte všechna určená auta. Poslední auto (dodávka) bude mít namontovanou bombu. Pokud se dostane ke kasínu, tak máte asi 20 sekund, abyste s dodávkou odjeli do bezpečné vzdálenosti.
Mission Passed $1000

 

4) BLOW UP ‘DOLLS‘

 

Musíte zničit budovu gangu Dolls. Sežeňte si nějaké auto, nejlépe přímo auta gangu (Blista) a v 8-Ball’s Bomb Shop nechte namontovat bombu. Teď pokračujte na místo, budou tam čtyři členové gangu, ale podle auta vás poznají a nechají projet. Zaparkujte, vystupte, odběhněte asi 10m a budovu odpalte.
Mission Passed $1500

 

C) Ma Cipriani

 

Vaše matka...je na vás docela naštvaná a stále vychvaluje vašeho bratra (Casa). A vy mu trochu znepříjemníte život.

 

1) SNAPPY DRESSER

 

Stavte se domů pro foťák a od daného místa sledujte Casu. Vyzvedne dvě dívky na obšťastnění. Odveze je kousek mimo centrum a převleče se za mimino :). Dostaňte se kousek blíže, ať je vidíte i z větší dálky (foťák dobře přibližuje). Fotoaparátem si dostatečně přibližte a udělejte vašemu bratrovi památku.
Mission Passed $100

 

2) BIG RUMBLE IN LITTLE CHINA

 

Vydejte se do čínské čtvrti a zabte určené členy gangu Triády.
Mission Passed

 

3) GREASE SUCHO

 

Čeká vás závod. Obstarejte si dobré auto (doporučuji Leone Sentinel) a přijeďte na start. Závod je poměrné jednoduchý. Po výhře se vám bude snažit jeden protivník utéct (nechce vydat své auto), takže ho zlikvidujte.
Mission Passed $1000 + respekt ilegálních závodníku automobilů

 

4) DEAD MEAT

 

Vyzvedněte vašeho bratra a jeďte s ním na jatka. Po animaci Casu zabijte a po dalším videu se zbavte poldů. Potom dodávku odvezte zpět do Casova obchodu. Nedoporučuji jíst Sicilský salám :).
Mission Passed $500

 

5) NO SON OF MINE

 

Vaše matka na vás najala nájemné vrahy. Po skončení animace seberte nachystanou brokovnici a vražděte zabijáky dokud budou jezdit.
Mission Passed

 

D) Salvatore Leone

 

1) THE OFFER

 

Zajeďte do doků nabídnout spolupráci, ale budete odmítnuti. Zabte vše, co po vás půjde a zmizte z doků.
Mission Passed $500

 

2) FRIGHTENERS

 

Máte vystrašit tři menší šéfy. Stačí je dostat z auta a trochu proplesknout. Je zde tolerance jednoho zabití.
Mission Passed $1000

 

3) HO SELECTA!

 

Vemte si auto a po městě najděte šest štětek do auta. Budete je pravděpodobně vozit po třech, takže se celkem dvakrát vydáte k dokům. Na celou misi máte asi šest GTA hodin.
Mission Passed $500

 

4) ROLLERCOASTER RIDE

 

Na určeném místě zabijte šoféra a po převlečení nastupte do limuzínu. Za chvíli nastoupí vedoucí rádia a vám se vpravo objeví metr, který ukazuje jak moc je vystrašená. Vyděste ji na maximum rychlou jízdou, srážkami či skoky. Až bude ochotna spolupracovat, tak ji odvezte na konec města.
Mission Passed $1000


E) Maria

 

1) SHOP ‘TIL YOU STROP

 

Maria chce vzít na nákupy, takže si sežeňte nějaké vozidlo a odvezte ji k obchodu. Jenomže Maria tak trochu krade a po jejím odchodu získáte jednu policejní hvězdu. Po zbavení se policajtů pokračujte k dalšímu obchodu. Zde Maria opět krade, akorát je tentokrát prodavačka vybavena brokovnicí a vy to schytáte do kola plus tři policejní hvězdy. Dostaňte Marii zpět do jejího domu.
Mission Passed $100

 

2) TAKEN FOR A RIDE

 

Odvezte Marii za jejím dealerem, kterému se po chvíli něco nelíbí a Marii unese. Osvoboďte ji (dealery libovolně zabte) a zavezte do bytu.
Mission Passed $500

 

3) BOOBY PRIZE

 

Čekají na vás motorkářské závody, takže si obstarejte motorku. Závod je opět poměrně jednoduchý.
Mission Passed + respekt ilegálních závodníku motorek

 

4) BIKER HEAT

 

Motorkář Wayne zmlátil Marii, je jasné co je potřeba udělat. Na určeném místě vyřiďte jeho kumpány a pak jej dožeňte a zlikvidujte též.
Mission Passed $1500

 

5) OVERDOSE OF TROUBLE

 

Odvezte Marii na dané místo, ale zde si vzpomene, že chtěla jinam. Na tomto místě jsou i členové Waynova gangu, kteří se vás budou pokoušet zabít. Marie takhle ještě změní asi čtyřikrát místo a nakonec skončíte u Salvatorovy vily.
Mission Passed


F) Salvatore Leone #2

 

1) CONTRA-BANNED

 

Sesbírejte svou ochranku do auta a jeďte do doků. Jakmile skončí animace, zabte dealery a odjeďte s autem plným drog. Zbavte se policajtů a Patriot zaparkujte v garáži.
Mission Passed $1000


G) JD O’Toole #2

 

1) SALVATORE‘S SALVATION

 

Sledujte modré auto k Portland View. Šlohněte dodávku a zablokujte cestu autu se Salem v kufru. Gangstry zabijte a Salvatora odvezte do bezpečí.
Mission Passed $1500

 

2) THE GUNS OF LEONE

 

Seberte odstřelovací pušku na střeše, stoupněte si na určenou pozici a pomáhejte Salovi. Pozici případně obměňujte.
Mission Passed $3000

 

3) CALM BEFORE THE STORM

 

Od Salovy vily sledujte vrtulník na stavbu a pak do čínské čtvrti. Po schodech vyběhněte nahoru a zhlédněte animaci. Teď jen stačí zabít vše, co po vás jde.
Mission Passed $1000

 

4) THE MADE MAN

 

Nasedněte s JD do auta a jeďte k cíli. Cestou na vás zaútočí dvě auta s šesti gangstery, zlikvidujte je a dovezte JD na pohřeb. Mickeyho nyní zavezte domů a auto hoďte do vody.
Mission Passed $1500


H) Vincenzo Chilli #2

 

1) THE PORTLAND CHAINSAW MASQUERADE

 

Od Vince jeďte na loď. Uvnitř se vybavte revolverem a vestou (jsou v průchodech). V podpalubí zjistíte, že se jedná o past. Je zde asi 5 (další budou postupně přicházet dveřmi, celkově jich je asi 12) chlápku s motorovkama. Zdá se to na první pohled obtížné, ale není, každému stačí jedna rána z revolveru. Takže si vždy kousek odběhněte a jednoho nebo více oddělejte. Pak se ukáže samotný Vinc, zabijte ho a opusťte loď.
Mission Passed $3000

 

I) Salvatore Leone #3

1) SINDACCO SABOTAGE

 

Gang Diablos začal válku se Salem. Seberte výzbroj z garáže a na určeném místě zabíjejte Diablos dokud se budou objevovat.
Mission Passed $1500

 

2) THE TROUBLE WITH TRIADS

 

Jeďte do skladiště. Triáda ale nachystala past a skladiště vyhodí do povětří. Sesbírejte všechny peníze a vraťte se do Salovy vily.
Mission Passed $1500

 

3) DRIVING MR LEONE

 

Nasedněte se Salem do auta a jeďte na konec města, jenže tam na vás budou čekat poldové. Vydejte se tedy ke Callaham Bridge...není sice dostavěn, ale čeká vás tam menší skokánek. Na druhém ostrově se schovejte do vašeho nového Safehouse. Vítejte v Staunton Island.
Mission Passed $4000

 

II) Staunton island

 

A) Salvatore Leone #1

 

1) A WALK IN THE PARK

 

V parku zabte starostu, ale dávejte pozor, má docela solidní ochranku. Vezměte starostův mobil a zmizte do vašeho apartmá.
Mission Passed $1500

 

2) MAKING TONI

 

Jeďte na místo setkání.
Mission Passed $2000


B) Donald Love #1

 

1) THE MORGUE PARTY CANDIDATE

 

Z určeného auta vyhoďte řidiče, zbavte se poldů a auto s mrtvolou odvezte do garáže.
Mission Passed $1000

 

2) STEERING THE VOTE

 

Nasedněte do auta s rozhlasem a projíždějte danými místy. Po chvíli se objeví dodávky Donaldova konkurenta. Budou vám místa krást, takže je zlikvidujte. Abyste dokončili misi, stačí 5 míst a na celou misi máte asi 6 GTA hodin.
Mission Passed $1500

 

3) CAM-PAIN

 

Na určených místech pozabíjejte voliče.
Mission Passed $1500

 

4) FRIGGIN‘ THE RIGGIN‘

 

U Phila si kupte plamenomet. Na daném místě spalte volební lístky, tiskárny a likvidujte ochranku, která vás bude rušit od opékání. Po zničení všeho se vám budou snažit ujet dvě dodávky, které zničte.
Mission Passed $1500

 

5) LOVE & BULLETS

 

Po skončení animace zlikvidujte zabijáky. Za chvíli na vás ještě zaútočí jedno jejich auto. Jakmile ho zlikvidujete, odvezte Donalda zpět domů.
Mission Passed $2000


6) COUNTERFEIT COUNT

 

Sledujte modrou dodávku vždy k místu předání. Postavte se co nejblíže se zbraní v ruce a počkejte, až vystoupí týpek. Rychle ho oddělejte, vemte balíček a jeďte pro další. Celkově takto třikrát.
Mission Passed $2500


C) Salvatore Leone #2

 

1) CAUGHT IN THE ACT

 

Po unesení člověka na lodi vás bude chtít dostat jeho ochranka. Snažte se z ochranky zabít co nejvíce lidí, ať máte méně poškozenou loď. Střílejte do barelů na molech a do jejich lodí. Na závěr zlikvidujte helikoptéru.
Mission Passed $2000

 

2) SEARCH AND RESCUE

 

Na tuto misi si vemte M4, granáty a vestu. Zajeďte pro Salovu neprůstřelnou limuzínu a na určeném místě si ji nechte stát. Prostřílejte se až k Salovi a jděte zpět. Hažte granáty o zdi, pár gangsterů to zabije. Pak nasedněte do limuzíny a schovejte se v garáži.
Mission Passed $2000

 

3) TAKING THE PEACE

 

Z dodávky řídíte Paulovo auto. Tlačítkem se přepněte na jeho řízení a označené lidi přejeďte jeho autem.
Mission Passed $2500

 

4) SHOOT THE MESSENGER

 

Dojeďte na molo, kde si vezměte člun. Můžete se pokusit přiblížit a sejmout cíl sniperkou. Případně jej dodělejte střelbou během řízení.
Mission Passed $3000


D) Leone McAffrey

 

1) SAYONARA SINDACCOS

 

Jeďte s Leonem na určené místo. Zabte pár členů gangu Sindaccos a pak za jízdy sejměte ostatní v autech, motorkách a v helikoptéře.
Mission Passed $1500

 

2) THE WHOLE 9 YARDIES

 

Šlohněte jednu z daných motorek, ale nezabíjejte nikoho z jejich majitelů. Na určeném místě s pomocí jiného gangu zabte Forelliho lidi.
Mission Passed $2000

 

3) CRAZY ‘69‘

 

Musíte zabít 20 členů Forelliho gangu během 4 hodin. Všichni jsou v parku a všichni musí být usmrceni katanou.
Mission Passed $2000

 

4) NIGHT OF THE LIVID DREADS

 

Na daném místě pomáhejte gangu Yardies.
Mission Passed $2000

 

5) MUNITIONS DUMP

 

Zničte dva určené náklaďáky. Jakmile na ně zaútočíte, tak se objeví jejich ochranka. Doporučuji bazuku.
Mission Passed $2500


E) Church Confessional

 

1) L. C. CONFIDENTIAL

 

Šlohněte auto FBI z místa činu a jeďte na místo předání. Zabijte agenta, seberte mu kufr a zmizte.
Mission Passed $1500

 

2) THE PASSION OF THE HEIST

 

Jeďte zabít všechny cíle na místě předání. Vezměte kufřík s diamanty a ztraťte se.
Mission Passed $1500

 

3) KARMAGEDDON

 

Ukradněte hasičský vůz a ničte vše, co vám přijde pod ruku. Strkejte auta do vody, přejíždějte chodce atd. Potom vůz zničte. Na celý úkol jsou asi 4 hodiny.
Mission Passed $1500


4) FALSE IDOLS

 

Máte zabít tři celebrity, které mají namířeno do rádia. Každá z nich cestuje jinak, jeden na lodi, druhý v limuzíně a třetí vrtulníkem. Jako prvního si počkejte, co jede na lodi z Portlandu. Čekejte poblíž mola u jeho neprůstřelného Patriota a oddělejte ho dříve než nastoupí. Nasedněte do Patriota a jeďte na limuzínu. Klasicky ji zničte střelbou. Poslední je vrtulník, kousek si jej nadjeďte a sestřelte ho.
Mission Passed $1500


F) Donald Love #2

 

1) LOVE ON THE ROCKS

 

V autě si promluvte s informátorem. Cestou pro dodávku budou trochu nepříjemnosti...asi 15 gangsterů :). Nasedněte do dodávky a odvezte ji do garáže.
Mission Passed

 

III) Shordside Vale

 

A) Salvatore Leone #1

 

Když se pokusíte vstoupit do žlutého kruhu, tak vám hra napíše, že se máte převléct.

 

1) ROUGH JUSTICE

 

Vyzvedněte pár pomocníků. Zničte dvě určená auta, vždycky se v okolí objeví pár Forrelliových lidí.
Mission Passed $2500

 

2) DEAD RECKONING

 

Po skončení animace zabte dva bodyguardy, vemte bazuku a nasedněte na Sancheze. Sledujte člun a z vhodné pozice jej zničte.
Mission Passed $3000

 

3) SHOGUN SHOWDOWN

 

Vraťte se do Staunton Island a na označeném místě se zastavte. Sežeňte někde Yakuza Stinger, aby vás pustily stráže dovnitř. Uvnitř nastupte do tanku a zničte ho (8-Ball Shop nebo hodit do vody).
Mission Passed $3000


B) Donald Love #1

 

1) PANLANTIC LAND GRAB

 

S Donaldem se vydejte na letiště. Po skončení animace zabte Averyho a seberte jeho plány. Odvezte Donalda zpět domů.
Mission Passed $3000

 

2) STOP THE PRESS

 

Jeďte ke kostelu na Staunton Island. S fotografem zajeďte do garáže, ale pokusí se utéct, takže ho zabijte.
Mission Passed $2000

 

3) MORGUE PARTY RESURRECTION

 

Musíte ukrást dvě auta s mrtvolami a dovést je na letiště. První, Avery je v sanitce v Shoreside vale. Druhý, Ned je před kostelem v autě (Staunton Island). Dovezte je oba na letiště před 22 hodinou.
Mission Passed $2000

 

C) Toshiko Kasen

 

Toshiko sídlí na Staunton Island.

 

1) MORE DEADLY THAN THE MALE

 

Máte ukrást zásilku zbraní. Na určeném místě zabte všechny členy Yakuzy, zničte dvě lodě a člun se zbraněmi odvezte k Toshikině kontaktu. Po cestě se občas objeví Yakuza.
Mission Passed $2000

 

2) CASH CLASH

 

Stačí zničit tři dodávky s penězi. Nejjednodušší bude bazuka.
Mission Passed $3000

 

3) A DATE WITH DEAD

 

Limuzínou vyzvedněte Toshiko, převlečte se do obleku a jeďte do opery. Po animaci zabte všechny Forelliho lidi a Toshiko odvezte zpět do apartmá.
Mission Passed $2000

 

4) CASH IN KAZUKI’S CHIPS

 

Na daném místě vás překvapí asi sedm členů Yakuzy. Po jejich likvidaci sledujte helikoptéru ke kasínu. Prostřílejte se až na střechu a tam zabte Kazukiho. Dejte si pozor na jeho dva strážné s M4. Potom zavezte ukázat Kazukiho meč Toshiko jako důkaz jeho smrti.
Mission Passed $4000


D) EightBall

 

1) NO MONEY, MO‘ PROBLEMS

 

8-Ball si od vás vezme peníze na přípravu dodávky, takže přijdete o 10,000.
Mission Passed

 

2) BRINGING THE HOUSE DOWN

 

Jezděte v tunelech po vyznačených místech a pokládejte bomby. Až položíte poslední, tak rychle vypadněte.
Mission Passed $5000

 

E) Donald Love #2

 

1) LOVE ON THE RUN

 

Po skončení animace se ocitnete před domem. Zabíjejte členy kolumbijského kartelu dokud budou jezdit. Potom Donalda odvezte na letiště.
Mission Passed $6000


F) Salvatore Leone #2

 

1) THE SHORESIDE REDEMPTION

 

Salvatora konečně propustí. Sežeňte si policejní vůz, abyste mohli pomáhat při Salově transportu. Na přehradě udělají Siciliáni záteras, transport se otočí a vy mu dělejte ochranku až k soudu ve Staunton Island.
Mission Passed $4000

 

2) THE SICILIAN GAMBIT – POSLEDNÍ MISE

 

Před touto misí si obstarejte bazuku nebo minigun, na konci mise jednu z těchto věcí využijete. Jeďte na Staunton Island, kde u radnice zabte pár Siciliánů. Pokračujte k molu, zde nasedněte na člun a ničte všechny čluny útočící na vás a jeden vrtulník. Až dorazíte k majáku, tak se prostřílejte nahoru. Na konec sundejte vrtulník...a to je konec hlavní příběhové linie.
Mission Passed $500000
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář