Jdi na obsah Jdi na menu
 


navody na gta3

8. 4. 2008

Návod na mise:

Začni novou hru a podívej se na intro. V intru se dozvídáš proč máš na sobě trestanecké hadry, a proč se musíš schovávat před policajtama, do doby, než si najdeš nové šaty. Jako první úkol máš dovést sebe a tvého spoluvězněného bratra do nějakého úkrytu. Dole na Radaru máš zobrazenou ikonku fialového domečku. Jeď tedy k němu. Jakmile vjedeš do dvora, zastav na modré značce. Převlíkni se a jeď dál k fialovému bodu na mapě kde dostaneš další úkol:


PORTLAND:

LUIGIHO DĚVKY (1 500 $)

Jak dostaneš od Luigiho úkol tak nasedni do auta a vydej se za ní (k fialovému čtverci na mapě). Jeď k ní a počkej až nasedne a dávej pozor na auto a ať ji nesrazíš. Mise by skončila. Dovez ji zpátky (k fialovému bodu na mapě). Mise splněna. Teď jeď do svého úkrytu si uložit hru, tak jako po každém dobře splněném úkolu (na mapě je vyznačen jako fialový domek)...dodatek: nikdy neplýtvej zbytečně nábojemi a dobrými zbraněmi (odstřelovačka, bazuka, plamenomet). Pro další úkol si jeď zase za Luigim.

NECPI SPANK MÝM DĚVKÁM (4 000 $)

Jeď na místo na mapě označené jako L (Luigi). Pokud nemáš auto tak počkej na silnici než nějaké auto pojede, stoupni si před něj a zmáčkni ENTER pro nástup do auta. Dávej si pozor, aby tě při kradení neviděli policajti, totéž při přejíždění lidí a když tak se nenech chytit! Jakmile přijedeš k tomu L, tak dostaneš úkol. Vezmi si připravenou bejsbolku připravenou naproti klubu, nasedni do auta a jeď k zelenému čtverci ne mapě. Oběť můžeš buď přejet, nebo vystoupit z auta (ENTER) a chlápka dobít bejsbolkou. Tak se čiň! Jak to bude hotový, tak nasedni do auta poblíž chlápka (s modrou šipkou na střeše) a jeď na místo značené na mapě sprejem. Jeď do garáže a nech se opravit, potom auto zavez do Luigiho skrýše označené na mapě. Ulož hru a hurá pro další job za Luigim.

DOVEZ MISTY MÍSTO MĚ (1 000 $)

Nasedni do nějakého auta a jeď k Luigiho klubu. Po zadání úkolu nasedni do auta a jeď do parku (fialový čtverec na mapě). Zastav na modrém válci a zatrub (implicitně Shiftem). Až Misty nasedne, tak ji dovez k Joeymu.

Teď máš na výběr ze dvou úkolů, ale budeme se zatím držet Luigiho, takže jeď k Luigiho klubu pro úkol (na mapě L).

PASÁK S BROKOVNICÍ (4 000 $)

První docela zajímavý úkol. Nasedni do auta a vydej se k na mapě vyznačenému tmavě fialovému čtverci. Svým autem se toto auto můžeš pokusit obrátit na střechu - auto vybuchne, nebo autu zatarasit cestu, vystoupit a napálit dvakrát brokovkou od Luigiho do auta, které pak vybouchne. Ulož a jeď zase za Luigim pro další úkol.

POLICEJNÍ PLES (4 000 $)

V tomto úkolu máš 5 minut na to, aby jsi zavezl děvky (zelené čtverce) na určené místo (fialový čtverec). Na tomto určeném místě se také nacházejí 2 policejní auta, které je dobré si na tento úkol vzít (rychlé, odolné, 4 lidi), ale objeví se až při úkolu. Poté jeď za Joeym pro úkol.

POSLEDNÍ MIKOVO JÍDLO (10 000 $)

Nasedni do připraveného Idaha, nalož ho bombou a nepoškozený ho vrať zpět. Kdybys ho rozbil, musíš ho jít opravit,ale bacha na čas!Jeď za Joeym pro další job.

FAREWELL CHUNKY LEE CHONG (10 000 $)

Po zadání úkolu nasedni do auta a jeď na vyznačené místo. Vytáhni svou nejúčinnější zbraň, podívej se na krátké video a hned jak skončí odstřel zdrhajícího chlapíka v bílém ohozu a rychle zdrhni. Ulož a jeď za Joeym pro úkol.

VAN HEIST (20 000 $)

Nasedni po zadání pokud možno do nějakého tzv. "High weight" auta a jeď rozbít určené auto. Po maximálním poškození do tohoto auta přesedni a dovez ho do garáží v přístavu. A bacha na poldy! Ulož hru a jestli si chceš zazávodit, tak jeď k telefonu na mapě,jinak jeď za Joeym pro dal.í úkol.

CIPRIANYHO .OFÉR (3 000 $)

Zavez Ciprianyho na uvedené místo na mapě. Po shlédnutí videa hned šlápni na plyn a jeď k fialovému čtverci. Ciprianiho úkryt. Odteď si můžeš v obchodě Ammu-Nation koupit i Uzi. A za Joeym pro úkol.

MRTVÝ SKUNK V KANÁLE (10 000 $)

Dojeď na požadované místo na mapě, nasedni do auta a rychle ujeď Forelliho bratrům a auto sešrotuj. Zase jeď za Joeym pro úkol.

ÚNIK (30 000 $)

Jeď na místo,zatroubením na modrém válci naložíš tři týpky, které zavezeš k bance. Hned jak skončí intro ujeď poldům a tvým úkolem je najít někde ve městě 2 hvězdičky (1 hvězdička za chvíli zmizí sama).Jedna hvězdička je když skočíš unikátní skok u pobřeží China Townu (jak je tam ta zelená alej a jezdí tam vlak) a 2. je mezi domy v uličce,když jedeš od banky pořád rovně (směrem od mostu). Jsou ale i jiné. Jeď tentokrát za Ciprianym (na mapě je vyznačen jako T) pro úkol.

ZNIČENÍ PRÁDELNY (20 000 $)

Jak ti Cipriany zadá úkol, vem si nějaké "High weight" auto a jeď rozbít prádelnu (3 vozy). Nejlepší taktika je vždycky vyhlídnutému vozu prádelny zatarasit cestu, vystoupit z auta a napálit to do něj 2x z brokovnice, jestli teda jsi nevystřílel všechny náboje. V tomto případě je to o něco těžší. Musíš auta zlikvidovat neustálým vrážením do nich než začnou hořet. Zajeď za Ciprianym, dá ti další úkol.

VYZVEDNUTÍ PENĚZ (10 000 $)

Jeď na místo kde leží kufřík. V momentě, jak kufřík vezmeš budeš obklíčenej Triadami (ti v modrém). Tvým úkolem je všechny zabít-v pohodě (pokudti to nejde, zkus nějakým autem zatarasit cestu,a potom kufřík dovézt zpátky Ciprianymu. Jakmile splníš misi ulož hru a zase za Ciprianym pro úkol.

SALVÁTOR SVOLAL SCHůZKU (15 000 $)

Jeď si pro limuzínu nacházející se v domě Joeya. Nalož Luigiho a Ciprianiho. Ve chvíli jak naložíš i Ciprianiho proběhne malé video, jak se na tebe řítí 3 Fish vany. Hnedka se jim snaž ujet a zamiř si to rovně směrem k šrotícímu stroji, kde se Fish vany lehko převrátí a když na tak je tam prostě rozstřílej. (Nebo jeď rovnou nahoru do kopce a vem to přímo k salvatorovi. Ještě jeden náraz při prorážení barikády Limuzína ještě snad snese) Dávej si pozor hlavně na limuzínu ať nezačne hořet!Jak zničíš Fish vany tak pokračuj k zatarasené bráně. Nebo zkus vystoupit a odbouchnout je ručně, mohou ti limuzínu lehko rozstřílet. Potom pokračuj do garáže. Ulož a za Salvátorem (na mapě je vyznačen jako S) pro úkol.

PRůVODCE (10 000 $)

Dovez Marii na určené místo, potom ji dovez na párty. Po přehrání videa počkej než Marie nastoupí (v žádném případě se nepouštěj do akce), potom rychle ujeď schovat se do Salvátorovi garáže. Po splnění mise jdi opět za Salvátorem pro další úkol.

SEKÁME TRÁVU (15 000 $)

Hned se rychle vydej před Luigiho klub a z povzdálí sleduj taxik (nesmíš být u něho moc blízko). Čekej než kudrnáč do taxiku nasedne a potom ho sleduj. Je v tom ale malý háček: sledovat ho musíš tím způsoben, že taxík musíš pořád vidět, ale nesmíš jet k němu moc blízko, aby se kudrnáč nevystrašil - byl by to konec mise. K zjištění míry vystrašenosti slouží ukazatel v pravém horním rohu obrazovky. Po shlédnutí videa kudrnáče zabij. Jakmile splníš úkol, ulž si hru a jeď si pro další úkol.

TRIADY A ÚTRAPY (30 000 $)

Tak a právě se účastníš války gangů. Tvým úkolem je zabít vytipované chlápky. První nejbližší dva jdou v pohodě. Na třetího musíš následovně: musíš nasednout do Triad Fish van auta projet bránou a poté chlápka a ostatní popřejíždět a odstřelit. (poslední se dá také vyřídit tak, že zpoza plotu zezadu budovy vylezeš na kopec a sniperkou ho jednoduše odděláš) Jdi za Tonym Ciprianym pro úkol.

ODPAL RYBU (30 000 $)

Dojeď na určené místo. Tam nasedni do popelářského auta naloženého bombou. Opatrně dojeď k budově triadského gangu, auto postav mezi nádrže, aktivuj bombu (implicitně NUM+) a uteč někam. A za Salvátorem pro další úkol.

BOMB DA BASE: ACT ii' (150 000 $)

Nasedni do auta a jeď k na mapě označenému místu 8 (garáž kde se do auta dávají bomby). Jak dorazíš tak si stoupni do modrého válce (vpravo od vjezdu do garáže kde by ti namontovali bombu). Týpek ti řekne že potřebuje 100 000 $, které už na 100% máš. Znovu si tedy stoupni do modrého válce. Týpek ti dá sniperku a půjde s tebou. POUŽITÍ SNIPERKY: Del-zaměřovací mód (je dobré nastavit si to na pravémyšítko),Page up a Page down-přiblížení a oddálení. Nasedni s chlápkem do nějakého auta a dojeď na označené místo. Vyhlídni si nějaké dobré odstřelovačské místo, nejlepší je však na střeše naproti lodi (jde se tam po železných schodech kolem nádrží). Jak poprvé vystřelíš tak týpek jde do akce, takže je dobré si rozvrhnout koho zabít-napřed ty u aut potom ty navrchu. Je dobré je střílet co nejrychleji nejlépe do hlavy, aby týpka nezabili. Protože pokud ti ho zabijou tak bez nahrání tě to bude stát dalších 100 000$. Poté jsi dojdi pro další úkol za Salvátorem.

POSLEDNÍ ŽÁDOST (20 000 $)

Salvátor ti zadá úkol, ale do připraveného auta nenasedej. Jak se později dozvíš na pageru od Marie, jedná se o past. Jeď teda k molu a odvez kočky k molu na 2.ostrově. Po rozhovoru s Asukou, si jdi uložit hru donové skrýše ve 2.městě a potom jdi za Asukou pro úkol (na mapě je označena Áčkem).


Staunton Island:

SAYONARA SALVATORE (25 000 $)

Po zadání úkolu se hned vydej přes opravenej most, nebo tunelem na 1.ostrov k Luigiho klubu. S autem zastav někde mimo, abys nebyl podezřelý. V domluvený čas Salvatore odchází z klubu. V této chvíli vyběhni z auta nejlépe s brokovnicí v ruce a odstřel maníky v černém. Jakmile to uděláš Salvatore bude zdrhat z klubu, tak ho nezapomeň taky odstřelit. Mise kompletní. Pak jeď do 2.města si uložit hru a tentokrát si můžeš vybrat: buďto pujdeš k telefonu si zazávodit, nebo pro úkol za Asukou. Tak Asuka.

POD DOHLEDEM (15 000 $)

Tvůj úkol je jasný. Pozabíjet členy gangu. S prvníma dvěma v Believe parku to jde lehce- odprásknout. S autem - vem brokovku a napal to 2x do auta než ti parchanti povylézají z auta. Haranti u Casina - bez sniperky to jde těžce, jinak je to se sniperkou v pohodě. Jak si s tím poradíš tak si jdi pro další úkol k Asuce.

ČISTKA PAPARAZZIHO (10 000 $)

Tvůj úkol je docela jednoduchý. Máš zabít chlapíka ve člunu. Nasedni teda do připraveného policejního člunu a vydej se pronásledovat člun s chlapíkem. Nesnaš se zatím o nic, jenom pozorně sleduj člun, aby ti neujel. Jak chlapík vysedne na molu ze člunu, musíš rychle taky vysednout ze člunu (musíš se dostat co nejblíže k dřevěnému molu, zmáčknout Enter a pak přeskočit na molo) a pokud budeš dostatečně rychlý, tak utíkajícího chlápíka hned odstřel. Jestli tak rychlý nebudeš tak se rychle vydej jeho směrem (pořád ho ale musíš vidět), nasedni do banshee a rychle zataras ujíždějícímu chlápkovy cestu, vysedni z auta a brokovkou odstřel auto. Jak se ti to povede, jdi k Asuce. (Tohle se dá i obejít: Jakmile dojedeš k pobřeží, se žlutým pískem poblíž lodi, tak vystup a připrav si sniperku. Stačí když se 3x -4x trefíš do sudů co má týpek za sebou na člunu. Když se ti to povede exploduje a je po problému).

RAYOVA VÝPLATA (10 000 $)

Tento úkol je pro zdatné řidiče a pro rychlá auta. V první řadě si sežeň Banshee a jdi si pro úkol. Co nejrychleji se dostaň k 1. ,2. ,3. ,a 4.telefonu (na toto celé máš pouze 3 a půl minuty). Jak se dostaneš ke 4. telefonu, tak časový limit skončí a ty máš jít na záchodky v Believe parku. Jdi pro úkol za Asukou.

KOŽELUH SE DVĚMI TVÁŘEMI (20 000 $)

Úkol je i tentokrát jasný. Zabít chlápka utíkajícího z kasína. Jak úkol začne, vydej se pronásledovat chlápka. Jakmile ale do auta jen jenom trošičku ťukneš, policie tě začne hledat a přibydou ti 4 hvězdičky hledanosti. Je nejlepší ho předehnat, vysednout a 2x do něho napálit brokovnicí, aby auto vybuchlo. Jestli to tak neuděláš, musíš auto buďto úplně zdemolovat, nebo otočit na střechu a zdrhajícího chlápka přejet. Jak splníš, jdi si pro úkol do kasína (na mapě je označeno Káčkem).

KANBU-BUST OUT (30 000 $)

Je dobré si předem na tuto misi pořídit policejní auto. Takže dojeď policejním autem ke kasínu, vyzvedni si úkol, nasedni zpět a jeď auto naložit bombou. Jak v autě bude bomba, tak dojeď do zadní části policejní stanice (přes bránu), stoupni si do modrého válce a aktivuj bombu a uteč. Jak vybuchne nasedni do policejního auta, dojeď k vytvořené díře a nech Yakuzu nasednout. Ujeď zase přes bránu směrem k fialovému čtverci na mapě. Během cesty si vyměň auto, protože policejní nejde opravit, ale bacha na poldy a jeď se opravit. Jak toto všechno splníš tak si hru ulož a pro další úkol jsi dojdi zase do kasína.

GRAND THEFT AUTO (25 000 $)

Toto je druhá mise pro zdatné řidiče a rychlá auta. Doporučuji si tedy někde obstarat Banshee a potom si jít pro úkol. Máš 6 minut na to, abys dovezl 3 auta do určené garáže (nachází se vedle garáže kde si opravuješ auto a otevře se ti když před ní přijedeš). Má to ale háček. Za prvé zajímavý časový limit a za druhé auta musejí bít nepoškozená, nebo je musíš opravit, ale to stojí nějaký ten čas. Takže buďto budeš jezdit rychle a zběsilě a s nabouraným autem, nebo pomalu a s autem jako novým. Můžeš si vybrat, ale zvládnout to jde. Já, když jsem hru hrál poprvé, tak jsem tento úkol splnil až napotřetí a teď ho zvládnu na poprvé a mám ještě 1 minutu a 9 sekund k dobru. Jak úkol splníš tak si jdi pro další do kasína.

KRÁDEŽ DOHODY (25 000 $)

Jak ti chlápek zadá úkol, jdi si ukradnout Yardie Lobo (nachází se na 2.ostrově když se vydáš doprava od kasína, jako jediné auto má leopardí potahy vevnitř. Má také hydraulicky zdvihatelné kola - snad jen přední). Nalož chlápka a dojeď s ním na schůzku. Zatrub v modrém válci a postřílej všechny členy gangu (můžeš i toho svýho). Nezapomeň si vzít kufřík. S kufříkem dojeď zpátky do kasína. Ulož hru a zase frč do kasína.

SHIMA (10 000 $)

Jeď si pro 1. kufřík. Jak ho sebereš, jeď si pro 2. kufřík. Pak zkus něco vyžebrat u strýce a jeď do Portlandu oddělat pár chlápků a sebrat konečně poslední kufřík. Vše dovez zpět do kasína. Ulož si hru a pro další úkol si jdi zase do kasína.

SMACK DOWN (10 000 $)

V tomto úkolu máš zabít 8 dealerů SPANKU. Vem si banshee a rychle přejeď nebo nějak zabij 8 dealerů drog, ale musí to být rychlá akce, nebo utečou z ulic a je konec. Jak se povede, pro další úkol si dojdi na záchody v parku (Na mapě vyznačeno Rkem).

UMLČENÍ ZRÁDCE (30 000 $)

Jak dostaneš úkol, tak dojeď na požadované místo, kde se ti přehraje malé video s otevřeným oknem. Máš do něho hodit granát. Jak se ti to povede, tak zabij chlápky v garáži (ochrana svědka) a hlavně zdrhající auto s chlápkem uvnitř. Je dobré ho hnedka odprásknout brokovkou. Jestli se ti to hned nepovede, tak nasedni do auta a pronásleduj auto, pak mu zataras cestu a odpráskni ho brokovkou. Za dalším úkolem jdi na záchody v parku. (Situace se dá řešit i tak, že ke všem výjezdům zaparkuješ auta, a to tak, aby nemohli vyjet a pak už ti nemají kam zdrhnout a následuje rychlý (jejich) konec.

NEDOSTATEK RUKOU (10 000 $)

Jeď na požadované místo a ochraň Phila stojícího u zatím nepojízdného tanku. Můj tip: je dobré si hnedka běžet pro bazuku na bedně (musíš vyskákat po malých bednách na zeď a pak přeskočit na zmiňovanou bednu s bazukou). Postupně pak s bazukou odstřeluj 3 přijíždějící auta (s bazukou se nejprve musí zamířit tlačítkem DEL a pak až vypálit), pak jen zastřel 2 maníky co přiběhnou zezadu zleva, a jdi za Philem. Nezapomeň si po splnění úkolu nakoupit dostatečné množství zbraní a střeliva. Jdi pro další úkol do parku na záchodky.

ZNIČENÍ DůKAZů (10 000 $)

V této misi máš za úkol posbírat důkazové balíčky nacházející se v určeném autě. Když do tohoto auta nabouráš, tak vypadne balíček, kterej musíš sebrat. Tímto způsobem musíš posbírat dohromady 6 balíčků. Bacha na poldy a pro další job si jdi zase na záchody.

ODEŠEL NA RYBY (35 000 $)

Jeď do Portlandu k fialovému čtverci na mapě, kde ukradni policejní člun a vydej se sledovat Rayova společníka. Jak u něho budeš tak ho předežeň, nebo si na něj počkej odskoč entrem od řízení,posuň se do zadní části člunu kde si vytáhni bazuku,zaměř a člun odpráskni. Ulož a jdi pro úkol na záchody v parku.

PLASTER . BLASTER (15 000 $)

Jak dostaneš úkol, tak si pořiď auto ve stylu "High weight" a jeď rozflákat sanitku na šrot. Jak sanitku rozflákáš, tak ještě párkrát přejeď tělo a je to! Jenom bacha na poldy (3 hvězdičky hledanosti). Ulož si hru a pro úkol si jdi tentokrát k Donaldovi (na mapě označen Déčkem).

OSVOBODITEL (40 000 $)

Na splnění tohoto úkolu potřebuješ Kolumbian gang car (Kartel Cruiser), nacházející se kolem stavby s červenou konstrukcí a vevnitř v tomto objektu. Jak si ho obstaráš, tak jeď dovnitř přes bránu do určeného objektu. Tam zabij kolumbijce a v jedné z garáží zachraň starého orientální gentlemana. Poté ho dovez zpátky k Donaldovi. Jak tento úkol splníš, tak jdi pro úkol k Donaldovi.

KRACH WAKA KASHIRY (30 000 $)

Na tento úkol zase potřebuješ auto Kolumbijců (Kartel Cruiser) viz.obrázek předtím. Jak ho seženeš tak nedělej zbytečný blbosti, protože auto musí být v co nejlepším stavu, aby ti ho hned nerozstříleli. Jeď teda k parkovací budově a vnitřkem se vydej až na její střechu kde se ti přehraje video s Kenjim. Od této chvíle nesmíš nikdy vystoupit z auta jinak bys byl prozrazenej. Jak vyjedeš na úplně nejvyšší podlaží budovy (na úroveň Kenjiho), tak už po tobě pujdou. Je nejlepší Kenjiho hned přejet a ujet, nebo skočit z budovy přes skokánek dolů. Jak se dostaneš od nich pryč, tak už stačí jen ujet z této části města pryč a je to! Poté jeď pro úkol za Donaldem.

VÝSADEK NA MOŘI (10 000 $)

Po zadání úkolu se rozběhne časomíra a ty musíš za tuto dobu stihnout nasednout do nějaké lodi v přístavu na 2.ostrově (u sídla Asuky) a dojet k letadlu (žlutý čtverec na radaru). Po vypršení času začne letadlo shazovat postupně 6 balíčků, které musíš pobrat. Háček je jedině v tom, že za každý nabraný balíček ti přibude jedna hvězdička hledanosti navíc. Je dobré se nikde nezdržovat a co nejrychleji je posbírat a valit zase zpátky k přístavu, tam vysednout, rychle nasednout do nějakého auta a rychle si jet auto přelakovat, nebo se už rovnou pokusit jet odevzdat balíčky k Donaldovy. Pro další úkol si jeď také k Donaldovi.


Shoreside Vale:

GRAND THEFT AERO (50 000 $)

Jak dostaneš tento úkol, tak si to poprvé zamiř na 3.ostrov (přes zvedacímost). Dojeď až na letiště k hangáru (fialový čtverec na mapce). Všechny kromě letadla s balíčkem rozstřílej. Až se ti to povede, vezmi z Doda balíček a jdi k autu před hangárem, kde se ti přehraje video. Nasedni do něj a vydej se nazpět do 2.města do staveniště s červenou konstrukcí. Všechny co uvidíš taktéž pozstřílej a vydej se výtahem do vrchní části budovy. Poté jdi s balíčky spět za Donaldem. Ulož si hru a jdi si pro úkol taktéž za Donaldem.

ESCORT SLUŽBA (40 000 $)

Za celým tímto úkolem stojí ochránit auto převážející balíček. Takže po celou dobu se snaž jet před ním a likvidovat kolumbijce a jejich auta až do doby než přijede do garáže ve 3.městě. Až se ti to podaří, tak si můžeš buďto zazávodit u telefonu ve 3.městě,nebo jít k Donaldovi pro další úkol. Tak jeď k Donaldovy.

NÁVNADA (35 000 $)

V tomto úkolu se musíš dostat k připravenému autu stojícím u garáže ve 3.městě, nasednout do něj a vydržet určený časový limit, aby auto nevybuchlo. Doporučuji hnedka jak nasedneš do zmiňovaného auta jet do tunelu. menší doprava, méně policajtů, méně prostoru, ale bez tanků a těžkých vozidel nebo kroužit na letišti. Až tento úkol splníš, pro další se vydej zase za Donaldem.

LOVEOVO ZMIZENÍ (nic)

Jdi si jenom pro úkol. Jakmile to uděláš tak zjistíš, že Donald zmizel. Ulož hru a pro další úkol si jdi na záchodky v parku.

PODEZŘELÝ MUŽ (20 000 $ + auto Patriot + zbraně)

V tomto úkolu máš za úkol dovést chlápka z WC na letiště ve 3.městě. Na toto celé máš pouze 3 minuty, tak si musíš vzít Banshee. Doporučuji jet tunelem (vyskytuje se kousek od staveniště). V tunelu je malá doprava a hlídá ho jen minimum chlápků. Přes most to ani nezkoušej, protože je to jistá sebevražda. Až se ti ho k letišti podaří dovézt, jeď si vyzvednout do jeho garáže ve 2.městě auto a zbraně. Pro další úkol si jeď na staveniště a výtahem nahoru.

NÁVNADA 2 (35 000 $)

Po zadání úkolu jeď do třetího města plnit úkol. Za úkol máš nalákat postupně 3 auta (fialové čtverce na mapě) ke svým chlápkům do žlutého čtverce na mapě, kde ho chlápci rozstřílejí. Během sledování nesmíš vysednout z auta. S některýma chlápkama si tví chlápci neporadí, tak jim můžeš pomoci. Až tento úkol splníš, tak si jdi pro další zase na staveniště.

ESPRESSO-2-GO! (40 000 $)

V tomto úkolu musíš rozbít dohromady 9 stánků rozházených po všech městech (2 v Portlandu, 5 v Staunton Islandu a 2 v Shoreside Vale). Nejprve si všechny stánky objeď abys věděl kde se nacházejí a jakmile jeden stánek rozbiješ, tak se rozeběhne odpočet času. Začni u vrchního stánku v Portlandu, pokračuj do Staunton Islandu až do Shoreside Vale. Pokuď se nikde nezasekneš, budeš jezdit v Banshee a budeš rychle a účinně likvidovat stánky, tak by to neměl být žádný problém. Jakmile tento úkol splníš, tak si ulož hru a pro další úkol si jdi na staveniště.

'S.A.M' (45 000 $)

Jakmile dostaneš úkol, tak ti začne běžet čas ve kterém musíš stihnout dojet si pro člun (fialový čtverec na mapě), dojet k bójce (světle modrý čtverec), odstoupit od řízení Entrem a počkat na letadlo (žlutý čtverec). Jakmile poletí letadlo nad tebou, tak ho jednou ranou z bazuky odstřel. Letadlo spadne na zem, a ty posbírej všechny balíčky co z letadla vypadly a přitom dávej velkej pozor na policii (4 hvězdičky hledanosti). Poté najeď na plošinku na souš kousek od bójky a rychle vyskoč z lodi. U přistávací plochy mají přistavené auto Kolumbijci. Tak je odpráskni a nasedni do auta. Jeď rychle mezi letadla na letišti, kde se nachází hvězdička. Vyjeď z letiště ven a jeď si přelakovat auto. Až tě policajti nebudou hledat tak se vrať zpátky na staveniště a výtahem nahoru. Zjistíš, že Marii unesli Kolumbijci a požadují po tobě výkupné 500 000 $.Jestli jsi tak rozhazoval penězi, že 500 000 $ nemáš, tak si je můžeš vydělat třeba ježděním v taxíku (nasedni do taxiku a zmáčkni NUM +). Až budeš mít dostatek peněz, tak si jdi uložit hru do 3.města. Pak jdi splnit to oč tě žádají na místo na mapě vyznačené Céčkem.

VÝMĚNA (500 000 $ + splněny základní mise hry)

Tak a jak to rychle uběhlo a jsme u posledního úkolu, který zrovna napoprvé asi neuděláš. Je dobré mít 100% životů a 100% brnění. S 500 000 $ jeď na místo označené Céčkem. Podívej se na video, ve kterém zjistíš, že to byl podfuk. Jak video skončí, tak rychle uteč za barák (Kolumbijci tě nemusí ani trefit). Oběhni tento barák a dostaň se do garáže, kde si vezmi brnění a nasedni do Kartel Cruiseru. Jeď rychle k bráně, která se ti otevře a vyjeď ven. Podívej se na video s vrtulníkem, kterého musíš sledovat. Jeď k přehradě kde odstřel stráže. Nasedni do nového Kartel Cruiseru a vydej se dál do objektu. Po cestě si vezmi odstřelovačku. Postupně se probij hordy nepřátelů až k budově s vrtulníkem a používej ty nejlepší zbraně co máš. Nezapomeň brát taky zbraně od mrtvol! Jakmil se dostaneš do blízkosti vrtulníku, ten vzlétne a začne vše bombardovat. Dávej si pozor na čas a vylez na střechu budovy. Odstřel stráže u Marie, vezmi si přichystanou bazuku. Máš jen 3 výstřely aby ses trefil do vrtulníku. Jak vrtulník bude na zemi, tak jdi pro Marii a vychutnej si outro hry. Podívej se v menu do statistik, kolik % hry máš splněno. Málo, co? Aby jsi hru dohrál úplně celou, tak musíš udělat ještě hodně věcí. Pokud tě zajímá co musíš udělat, abys hru splnil na 100% tak, se podívej do odstavce 100% COMPLETED.


FAQ:

Kde se nachází a jak se létá s DODEM?

Nachází se na 3.ostrově na letišti. Nacházejí se tam dohromady tři Doda:

Při vjezdu do letiště třetí hangár před tebou (jediný otevřený).
U Airportu na začátku rozjezdové plochy.
Když vjedeš do letiště, prorazíš závoru, tak se dej hned doleva kolem budovy. Na rohu zase zaboč doleva a Dodo se nachází v jednom ze tří hangárů.

Létání: postav se na rozjezdovou plochu, pro lepší soustředěnost vypni rádio a nastav si pohled zezadu letadla - lépe se to ovládá. Zabrzdi ruční brzdu a nech dostat motor do otáček. Při rozjíždění drž klávesu num6 dokud od vrtule letadla nezačnou létat jiskry. Jak začnou, num6 pusť a Dodo se vznese. Ihned začni MAČKAT num6 pro srovnání - letadlo musí letět rovně, jinak rychle nabere výšku ale ztratí rychlost, po čemž následuje pád. KLávesou num6 udržuj DODO ve vodorvné pozici. Nemačkej nikdy num9. Všechna zatáčení se dělají mačkáním, nikdy nedrž žádnou jinou klávesu kromě plynu (šipka dopředu). Jestli ani teď nevzlítneš, můžeš zkusit ještě několik věcí. Pomocí car stat editoru si můžeš zrychlit akceleraci Doda, a zkusit to znovu. Nebo se můžeš pokusit vzlétnout za aplikování cheatu na létání (vyťukáš v průběhu hry toto:"CHITTYCHITTYBB" - bez uvozovek samozřejmě).

Co to je Ghost Townu a kde je?

Ghost Town je shluk no solid (pouze viditelné - nedá se tam ani přistát ani nikde chodit) objektů. Je to vlastně pomocný prosotr který si programátoři vytvořili, aby mohli nahrát intro. (To jak zdrháš z té banky a tvoje "rádoby" koc na tebe vytáhne bouchačku.)Domy mají texturovanou pouze jednu stranu. Podle mého není to nic moc na podívanou, ale zajímavější na ghost townu je to, že ne každý se tam dostane. Jinak než Dodem se tam totiž nelze dostat. Kdo to chce tedy vidět, musí dokonale ovládat DODA. Ghost Town se nalézá u 3.ostrova za kopcem (ten u přehrady). Dá se tam tedy dostat buď přeletěním přes zmiňovaný kopec, nebo to vzít po pobřeží okolo kopce. Ghost Town:

Jak do hry vložit moje MP3?

Ano můžeš. Stačí si jen do adresáře mp3 zkopírovat vybrané mp3 a při hře si místo nějakého rádia vybrat mp3.

V GTA3 je prý i tank?

Ano, tank doopravdy existuje. Nachází se na 2.ostrově u stadionu na základně (blíže to poznáš v jednom z úkolů), ale používat se může až po dohrání hry. S tankem pak můžeš plnit stejné úkoly jako s policií. Tank je skoro nezničitelný, ale pozor, říkám skoro (stačí do něho naprat několik střel z bazuky a nebo ho otočit na střechu a hnedka hoří) a dá se z něho ultra ničivě střílet. Také jsem poznal po dlouhých zkušebních jízdách a testech, že tank je nejrychlejší auto ve hře. Vím, říkáš si že Banshee nemůže v rychlosti nic porazit, ale budiž - s tankem se postav na nějakou málo frekventovanou ulici, přinejlepším letištní plochu, otoč hlaveň dozadu (NUM 4, nebo NUM5) dej plnej plyn dopředu, a pořád střílej. Při každém výstřelu se tank o něco z rychlí a jde to tak až do nekonečna. Tak už věříš? Vyzkoušej a uvidíš sám.

K čemu jsou balíčky, skoky a výtržnosti?

Balíčky, skoky a výtržnosti jsou součástí hry a vyskytují se ve všech městech.

  • Balíčků je dohromady 100: Portland - 33 balíčků, Staunton Island - 36 balíčků a Shoreside Vale - 31 balíčků.
  • Unikátních skoků je dohromady 20. Poznají se především svým odrazovým můstkem. V unikátních skocích se skáče většinou přes něco: střechu, bednu, řeku, propast, auta, letadla, nebo vrtulníky.
  • Výtržností je také po všech třech městech rozházeno celkem 20. V nich jde především o vraždění jednotlivých gangů.
    Postupným sbíráním balíčků ti každý desátý balíček udělá to, že do tvého bunkru přibyde nějaká zbraň. Posbírané Balíčky, splněné skoky a výtržnosti jsou také nezbytné k dohrání hry na 100%.

Kde je BF INJECTION potřebné do garáže ve 3.městě?

Nachází se v Portlandu tak kolem 19.00 hodiny k večeru v parku u telefonu zadávající závody, také jak jsi měl odvézt Misty, tak na tom místě, kde jsi troubil a ona vylezla.

Kde je Mr. Whopee (zmrzlinář)?

Mr.Whoopee,nebo-li zmrzlinář se nejčastěji dá potkat 3.městě u vily Kolumbijců (odehrává se tady i poslední mise ve hře !).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

fed gom

Jamesecode,7. 12. 2023 17:19

https://www.threexvideo.com/

נערות ליווי

HenryPOILE23453,18. 6. 2022 10:18

"The very next time I read a blog, Hopefully it does not disappoint me just as much as this one. I mean, I know it was my choice to read through, nonetheless I truly believed you would have something helpful to say. All I hear is a bunch of moaning about something that you can fix if you were not too busy seeking attention."
https://junc-israel-lover.tk/news/cehencgaffgas

XEvil will crash worldwide internet

Mashakew,12. 12. 2017 19:13

Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!

Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.

Lítaní z Dodem

Dominus,12. 7. 2011 18:54

Prosím jak se létá s Dodem na PS2

Re: Lítaní z Dodem

Jan,28. 3. 2016 10:20

poradte

kubis,31. 3. 2011 17:34

pls poradte to kradez dohody kde je to auto pls

cs admin

adriangrezo,5. 11. 2010 22:54

dik teras to bude sranda

admik

admik,1. 1. 2009 15:37

jj jasne diky

ddd

tom,3. 10. 2008 15:11

dik.je to supr.znám to od kamose davida